VDH LEASE-ADVIES doet meer dan wagenparkbeheer. Hier leest u meer over onze werkzaamheden

Duurzaam ondernemen


Vergroening wagenpark | MVO doelstellingVergroening van uw autopark begint bij de keuze van een nieuwe auto, maar wordt pas echt in de praktijk gebracht met correct gebruik van de auto. Om invulling te geven aan de adviezen van GreenPlan, biedt VDH Lease-Advies uw bestuurders de mogelijkheid om vertrouwd te raken met Het Nieuwe Rijden. Hiermee leveren zij een bijdrage aan minder brandstofverbruik en een verminderde CO2-uitstoot. Dus aan een schoner milieu!

Quickscan


VDH offerte & analyse

In één dag de vijf grootste besparingsmogelijkheden inzichtelijk op uw bureau!.

Autoreglement


De kapstok voor uw autobeleid is het Autoreglement. Dit is de overeenkomst tussen uw bedrijf en uw bestuurders. Hierin staan alle do’s en don’ts voor uw bestuurders. Geen overbodige luxe, omdat zich vaak situaties voordoen waarbij het onduidelijk kan zijn wie voor de kosten moet opdraaien. Denkt u maar aan de fiscale consequenties bij het gebruik van een ‘auto van de zaak’, verkeersboetes of een eigen risico bij schade. Maar ook de consequenties van rijden onder invloed van alcohol of drugs moeten zijn vastgelegd in het Autoreglement. De consequenties van het niet verzekerd zijn van uw auto wilt u niet als bedrijf dragen!

VDH Lease-Advies maakt gebruik van een checklist om uw bestaande autoreglement snel te kunnen controleren op lacunes en onvolkomenheden. Dit kan u in de toekomst een gang naar de kantonrechter besparen!

Advies en ondersteuning


Bent u geconfronteerd met hoge autokosten of een niet te stelpen factuurstroom?

Overweegt u een mobiliteitsbudget in plaats van de leaseauto voor uw medewerker?

Bent u ontevreden over uw leasemaatschappij of wilt u uw autokosten verlagen?

VDH Lease-Advies adviseert u bij uw beslissingen en mogelijkheden op basis van 25 jaar praktijkervaring!